TM Tønder Håndbold henter talentfuld bagspiller

TM Tønder Håndbold henter talentfuld bagspiller

TM Tønder Håndbold henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Skanderborg AGF Håndbold. 20-årige Joachim Pedersen er indtil videre tilknyttet TM Tønder Håndbold for resten af denne sæson.

Træningen frem mod den spændende kommende sæson i en stærk besat 1. division er i fuld gang, og TM Tønder har fået tilgang af en ny spiller i truppen.

Klubben har hentet den talentfulde bagspiller Joachim Pedersen i Skanderborg AGF Håndbold. En spiller, som har flere kampe på U-landsholdene på cv´et. Og han er en spiller, som sportschef Steen Thomsen ser frem til at tilknytte truppen: ”Joachim er en ung og meget dygtig bagspiller, som gennem sin ungdom har været tilknyttet Skanderborgs håndboldakademi SHEA.

Han er et af de største talenter i årgang 2004, og har i den forrige sæson været tilknyttet ligatruppen i Skanderborg AGF håndbold. Joachim er en teknisk meget klog og dygtig bagspiller, der både er hurtig og skudstærk. Han har et godt blik for medspillerne, ligesom Joachim i forsvarsdelen, trods sin forholdsvis unge alder, dækker godt og kontant.

Vi er meget glade for, at det er lykkes at tilknytte Joachim til truppen i TM Tønder. I den forbindelse vil vi også gerne kvittere for det gode samarbejde, vi har oplevet med Skanderborg AGF Håndbold i forbindelse med at tilknytte Joachim til TM Tønder.

Ved at tilknytte Joachim øger vi på den ene side bredden og diversiteten i vores bagkæde. Vi forstærker dermed en i forvejen meget kompetent og stærk bagkæde.

Og på den anden side får vi tilført nogle spidskompetencer, som vil komplementere de allerede eksisterende kompetencer

Vi glæder os endvidere til at få Joachim med i truppen, idet han med sin store træningsiver og vilje til at blive dygtigere, kommer til at passe godt ind i det allerede eksisterende miljø og træningskonceptet med de øvrige spillere i vores trup.”

Også Joachim Pedersen ser frem til at tørne ud for TM Tønder Håndbold i den kommende sæson:  ”Allerede fra den første snak jeg havde med Lars og Steen, har jeg kunne mærke et stort engagement omkring håndbolden.

Dette er yderligere blevet bekræftet, da jeg var med til de første prøvetræninger. Her har jeg oplevet en klub med et meget stærkt setup og en rigtig god træningskultur, hvor man udfordrer sig selv og hinanden med henblik på at udvikle individuelle og kollektive kompetencer.

Truppen består samtidig af mange dygtige spillere samt en trænerstab, der viser både stor faglighed og engagement.
For mig handlede det om at finde et godt match med en klub, hvor jeg både kan få spilletid og en rolle i kampene, samt ikke mindst være i et træningsmiljø, hvor jeg fortsat kan udvikle mig.

Jeg glæder mig til en spændende sæson i 1. division, hvor vi forhåbentlig kan spille en masse god håndbold og derigennem indfri klubbens målsætning. Jeg ser frem til at komme til Tønder og få Tønder Hal 2 som hjemmebane, som jeg har hørt, har en
fantastisk kulisse med masser af engagerede og medlevende fans, som giver holdet en fantastisk støtte.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT