Normineret til fin pris

Normineret til fin pris

Fredag den 19. juli fik købmanden hos Min Købmand Visby sig lidt af en overraskelse af salgschef for Min købmand - kæden, som kom uanmeldt på besøg. 

Med sig havde salgschefen både blomster men også en normering til Inge Back. Hun er nemlig blandt 160 købmænd blevet normineret til årets fighter. Inge Back kæmper om titlen med 2 andre dygtige købmænd, hvor vinderen offentliggøres på deres fælles købmandsmøde i november
 
Som begrundelse for normineringen står der "Inge har formået at skabe ro og vækst i en butik, der tidligere har haft store udfordringer med at finde sin plads og berettigelse. Hun har standhaftigt holdt fast og arbejdet hårdt for at forbedre butikken. 
 
Inge er en utrolig dygtig købmand, som både er vellidt blandt medarbejderne og kunder, og hun har skabt et fantastisk arbejdsmiljø, som afspejler sig i kundernes oplevelse. Hver dag præsenterer Inge en flot butik, som nu også er blevet opdateret med nyt køle- og fryseudstyr samt solceller på taget. Stort tillykke"
 
 
Også kunderne er stolte over den fine norminering som Inge Back har fået. Blandt andre skriver Eva Vendelbo Hvor er det bare så godt gået Inge; og det er i dén grad en positiv forandring der kan mærkes, - det er noget man glædes over i hverdagen så tak for indsatsen
 
I Min Købmand Visby opslag på deres facebookside, tilføjer Line Bak Toft "Velfortjent Inge Beck Juhl. Du er sku også en fighter vi alle er stolte af.
 
Dette er Kaare Holler Jessen fra Marsksliberiet enig i og tilføjer på opslaget "Det er vel fortjent. Du kan tænke ud af boksen og det skal der til når små købmand skal klare sig."
Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT