Gratis biografforestilling

Gratis biografforestilling

Tønder Kommune sætter fokus på alkoholmisbrug med gratis biografforestilling

I forbindelse med den landsdækkende alkoholkampagne i uge 40 inviterer Tønder Kommune til en gratis biografforestilling af den danske spillefilm “Fuld af kærlighed”. Arrangementet finder sted torsdag den 3. oktober kl. 19:00 i Kino 1 & 2 i Tønder.

“Fuld af kærlighed”: Et rørende dansk drama

Filmen “Fuld af kærlighed” er et dansk drama, der på rørende vis belyser, hvordan alkoholmisbrug kan påvirke en familie. På overfladen ligner de en helt almindelig familie, men efter en druk-relateret ulykke bliver faren, Peter, mødt med et ultimatum fra sin kone og deres tre børn: vælg mellem dem eller alkoholen.

Hovedpersonerne i “Fuld af kærlighed”

  • Peter (spillet af Lars Ranthe): Peter er faren i familien og kæmper med alkoholmisbrug. Efter en druk-relateret ulykke står han over for et ultimatum fra sin familie: vælge mellem dem eller alkoholen. Han går i behandling og vender hjem som en sundere mand, men kampen er langt fra overstået.

  • Helen (spillet af Stine Stengade): Helen er Peters kone, som har samlet frustrationer over mange år. Hun savner sin livlige og farverige mand, selvom han nu er ædru. Hendes kamp med medafhængighed er central i filmen.

  • Sofia (spillet af Viilbjørk Malling Agger): Sofia er den ældste datter, som ufrivilligt påtager sig ansvaret for at holde sammen på familien. Hun står midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen.

  • Jenni (spillet af Ella Paaske): Jenni er teenageren i familien, som også påvirkes af farens misbrug og de efterfølgende familieproblemer.

  • Gustav (spillet af Viktor Hjelmsø): Gustav er den yngste søn, som også oplever konsekvenserne af farens alkoholmisbrug.

En historie om kamp og kåb

Peter går i behandling og vender hjem som en sundere og gladere mand. Men hans kone savner sin livlige og farverige mand, og de mentale tømmermænd, som de begge har sparet op over mange år, vælter nu ned over familien. I midten af alt dette står familiens ældste datter, Sofia, som ufrivilligt påtager sig ansvaret for at holde sammen på sin familie.

Formålet med kampagnen

Formålet med arrangementet er at sætte fokus på et ofte tabuiseret emne, skabe eftertanke omkring alkoholmisbrugets indvirkning på pårørende samt gøre opmærksom på de mange afvænningstilbud, som Tønder Kommune tilbyder. Derfor vil der i forbindelse med biografforestillingen være medarbejdere fra Tønder Kommunes misbrugscenter og sundhedsafdeling til stede for at fortælle om kommunens gratis tilbud til personer med overforbrug af alkohol.

Billetter og praktisk information

Der er i alt 54 billetter til rådighed, som uddeles efter først-til-mølle-princippet. Billetterne kan bookes på Tønder Kommunes hjemmeside via dette link

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT