Hundeejer lod hund lette ben op ad kjoler på gågaden og forsvandt så derfra

Hundeejer lod hund lette ben op ad kjoler på gågaden og forsvandt så derfra

Det var en noget rystet og vred indehaver af Askepot og Valentino på gågaden i Tønder, som ser en stor hund tirsdag formiddag stå og lette ben op af deres kjoler de havde stående på gågaden

"JEG ER RYSTET OG VRED" starter indehaveren Jonna Gehrt i et facebookopslag, som i skrivende stund er del over 90 gange siden det kom på ved middagstid tirsdag.

"Jeg står med en kunde, og får pludselig set at der er en dame som står med en stor sort hund uden for butikken" fortæller Jonna Gehrt til TønderNYT. Hun anslår at den når op til hoften af hende, og at det er en rimelig stor hund. Hundens ejer lader den lette det ene bagben og med en kæmpe stråle strinter ud over 12 kjoler som bliver ødelagt. 

Jonna fortæller videre, at damen der har hunden i snor er fuldstændig ligeglad med at hunden letter sig op ad kjolerne og går bare videre som intet var hændt. 

"Hun prøvede bare at smutte videre,- hvis jeg ikke havde set det, ville den næste kunde trække en kjole over hovedet med hundepis på hele underdelen" skriver indehaveren videre i opslaget og tilføjer "Jeg elsker hunde, men uforsvarlige hundeejere som lufter deres hunde i gågaden er bare ikke ok. Hvis uheldet sker,- så stå da det mindste ved Jeres ansvar og erstat varerne. Dette show har lige kostet mig 4000kr. Og det et bare ikke i orden"
 
Jonna Gehrt håber at damen med hunden nu ser hendes opslag eller læser om det her på TønderNYT, hvor hun vil få dårlig samvittighed og komme ind i butikken for at betale for de ødelagde kjoler. 

Folk er meget forarget over at damen med hunden forsatte videre uden at stoppe op

I de kommentarer som folk har skrevet på Jonna Gehrts opslag er de meget forarget over handlingen damen med hunden har foretaget. 
 
Tina Kazimirzak kommenterer opslaget med "Det er simpelthen ikke i orden. Tænk sig at have så lidt pli og gøre som ingenting og gå videre som intet var hændt! Værst af alt ødelægger hun det for andre ansvarsbevidste hundeejere" mens Dorte Roos spørger om der ikke  er nogen kamera i gaden der har optaget det
 
En anden hundeejer er også meget forarget over den hændelse der skete tirsdag formiddag. Her skriver Jane Schmidt "Som hundeejer ville jeg have gjort alt for at min hund ikke tissede på dine kjoler, selvom min hund var meget trængende, ville jeg have trukket ham væk inden den tissede! Virkelig dårlig opførsel af ejeren til hunden." 

TønderNYT ville gerne havde spurgt damen med hunden om hvorfor hun lod hunden stå og lette ben op af gadebarner, som her var kjoler der blev stillet ud på gaden. Men det har ikke været muligt at spørge da hun ikke er identificeret
Kender du damen med den store sorte hanhund vil Jonna Gehrt gerne høre fra dig. 
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT