Høj fart var ikke godt for 19-årig

Høj fart var ikke godt for 19-årig

Trods hastighedskampagne kørte 19-årig mand 67 procent for stærkt på landevej, fortæller Syd og Sønderjyllands politi i en udsendt pressemeddelelse

Det blev en dyr affære for den unge mand, som fik et kørselsforbud

Tirsdag eftermiddag blev en 19-årig mand stoppet mellem Løgumkloster og Agerskov. En motorcykelbetjent fra Syd- og Sønderjyllands Politis færdselssektion havde målt hans minimumshastighed til at være 134 km/t på en strækning, hvor hastighedsbegrænsningen er 80 km/t. Det vil sige, at den 19-årige blev målt til en overskridelse af hastigheden på 67%.

Den høje fart blev målt, på trods af at politiet sammen med kommuner og Rådet for Sikker Trafik har fokus på hastighed her i april måned. På udvalgte strækninger rundt om i landet kan man se tavler med budskabet ”Sænk farten – bare lidt’” for at gøre bilisterne opmærksom på hastigheden.

Den 19-årige mand har haft sit kørekort i 2½ år, og får nu et kørselsforbud, da han er blevet sigtet for høj hastighed under kørsel på landevej. Det betyder, at han ikke må køre bil, før han igen har bestået en kontrollerende køreprøve.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT