Højer har etableret et fælles "Forum Højer"

Højer har etableret et fælles "Forum Højer"
De tre Højer Lokalråd, Højer Erhvervsforening og Højer Borgerforening er gået sammen og har dannet et stærkt samarbejde ved navn "Forum Højer".
 
Forum Højer består lige nu af en repræsentant fra hver af de 3 lokale foreninger; Højer erhvervsforening, Højer Borgerforening og Højer Lokalråd samt en repræsentant fra Tønder Kommune som vi arbejder tæt sammen med i ønsket om en fortsat positiv udvikling af Højer.
Det nye samarbejde skal sikker den positive udvikling som Tøndermarsk Initiativet har etableret og står for, hvor man ønsker i Højer at fortsætte denne udvikling. 
 
Derfor er de tre foreninger gået sammen for at kombinere kræfter og ressourcer så Højer kan blive ved med at være en blomstrende og dynamisk by, efter de mange tiltag der er sket under TMI-perioden. 

"Vi vil gerne takke jer engagerede Højer borgere, for at støtte op om vores lokale foreninger og for at tro på, at vi sammen kan gøre en forskel. Jeres entusiasme og input er afgørende for at sikre, at Højer fortsætter med at blomstre og udvikle sig i den rigtige retning.
Hvis I som borgere har forslag eller ønsker til lokale initiativer, opfordrer vi jer til fortsat at henvende jer til jeres respektive foreninger. Vi vil sikre, at jeres idéer bliver bragt med videre i Forum Højer, hvor vores foreninger sammen kan skabe synergi mellem udviklingen og initiativerne i vores by." fortæller Kirsten Friis Christensen, der er med i Højer Lokalråd i et facebook opslag
 

Det nye Forum Højer er allerede igang med to initiativer

Selvom det nye Forum Højere lige for kort tid siden er etableret, arbejder man allerede med to konkrete initiativer:

1. Et nyt opholdsrum/byrum til byens unge: Her vil man gerne skabe et sted, hvor Højers unge borgere kan mødes og være sammen.

2. Ny vejvisningsskiltning i byen: Desuden arbejdes der med at skabe bedre vejvisningsskiltning i Højer
by. Dette tiltag vil gøre det lettere for både borgere og besøgende at finde rundt i Højer og opdage de skatte, vores by har at byde på, hedder det videre fra Lokalrådet.

Men det er ikke alt! Forum Højer har en ambition og et stærkt ønske om at samarbejde med alle byens foreninger. Vi inviterer alle foreninger til at deltage i vores fælles bestræbelser på at styrke vores lokalsamfund. Vil i at høre mere?
 
Kontakt talsperson for Forum Højer, Morten Riis fra Højer Lokalråd på; Mobil: +45 2162 6452 eller på
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Vi tror på, at samarbejde fører til et endnu stærkere og mere levende Højer! Sammen kan vi skabe en spændende fremtid for vores by, hvor vækst, fællesskab og lokal udvikling er i centrum. Vi ser frem til at udvide samarbejdet i Forum Højer med og for alle borgere i Højer, hedder det videre i facebookopslaget
 
I Forum Højer sidder Allan Elneff, Højer Erhvervsforening, Morten Riis, Højer lokalråd, og Torben Struck, Højer Borgerforening

Mere fra TønderNYT