En kulturel aften i grænselandets tegn

En kulturel aften i grænselandets tegn

Gamle modsætninger, stridigheder og forsoning tages under kærlig behandling, når strikkefestivalen Masker i Marsken inviterer til en kulturel aften lørdag den 28. oktober. Aftenen byder på både sproglige finurligheder, gæster fra både den danske og tyske side af grænsen, skøn mad og musikalske indslag.

I samarbejde med JydskeVestkysten og Flensborg Avis inviterer Masker i Masken til en hyldest af det unikke kulturlandskab i grænselandet mellem Danmark og Tyskland. Baggrunden er, at strikkeelskende gæster til Masker i Marsken 2022 efterlyste flere fortællinger om både Marsken og grænselandet.

Gæsterne til Masker i Marsken kommer fra hele landet, og sidste år oplevede vi en enorm interesse i og nysgerrighed om den egn, hvor vi holder strikkefestivalen. Dét gav bolden op til, at vi nu præsenterer denne aften. Vi er super glade for, at både chefredaktør Mads Sandemann fra JydskeVestkysten og kulturredaktør Hans Christian Davidsen fra Flensborg Avis har sagt ja til at bestyre strikkesalonen denne aften i Kulturhuset Schweizerhalle i Tønder, siger formand for foreningen Masker i Marsken, Marianne Rosalie Kalb.

Mere fra TønderNYT