GN'R Tribute trykker den af i Schweizerhalle

GN'R Tribute trykker den af i Schweizerhalle

Reklame

I 2013 blev det danske hyldestband dannet. GN’R Tribute (tidligere Guns N’ Roses-Jam) består af passionerede og talentfulde musikere, der alle er Guns N’ Roses-fans.

Nu kommer bandet til Tønder for at spille for første gang i deres 10 års levetid. Normalt plejer de at spille for fulde hus, så skynd dig at købe billet, hvis du vil være sikker på at høre dette brag af en koncert den 29. september

Hvem er GN'R Tribute tænker du måske? Har jeg hørt og set dem spille før?

Bandet er ikke så kendt i Sønderjylland, men på Sjælland er de rigtig godt kendte og folk kommer igen og igen for at høre dem spille. 

De er nu blevet så store at de i 2024 skal også til at spille i udlandet, hvorfor det kan blive en af de få gange du kan komme til at opleve dem i Tønder. 

TønderNYT har set videoer fra nogle af bandets videoer, og waauuu sikken en musikband der kommer til Tønder. Fremførelsen overraskede os på redaktionen meget positivt - og set ud fra en sammenligning med origianlbandet så må vi sige at dette tribute band er fuldt ud på højde med dette hvis ikke mere. 

Bandet hylder verdens farligste rock-band, der i 1987 udgav debutalbumet ”Appetite for Destruction”, som blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien.

Når bandet går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at de virkelig elsker musikken! GN’R Tribute giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling.

Hvis du lukker øjnene kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood! De tager dig tilbage til dengang, hvor det hele toppede for de originale stjerner.

Til koncerten kan du bl.a. høre udødelige hits, såsom “Welcome To The Jungle”, “Paradise City” og “Sweet Child O’ Mine”.

Du kan købe billet til koncerten via dette link

Mere fra TønderNYT