Bump på cykelstien ved McDonalds i Tønder skal sænke farten for cykelister

Bump på cykelstien ved McDonalds i Tønder skal sænke farten for cykelister

Tønder Kommune har nu etableret to vejbump på begge sider af indkørsel til Center Øst også kendt som McDonalds området ved rundkørslen i den østlige del af Tønder

Det sker for at få cyklisterne til at sænke farten, da de har vigepligt når de kommer på cykelstien. Men mange cykelister stopper ikke op når de er i fart. 

Derfor er der etableret et dobbelt vejbump på begge sider for at cyklisterne skal sænke farten. Men det er ikke noget som behager cyklisterne, at de skal stoppe op lige ved indkørslen. 

I den tid mens TønderNYT var forbi for at kikke var der ingen cyklister som stoppede op selvom de havde vigepligt for dem der kører ind på centerområdet. 

En af dem, der kom kørende talte vi med, og vedkommende fortalte at det var meget irriterende nu, at de var nød til at stoppe op og at det var ikke behageligt. 

Årsagen til at man har etableret disse vejbump på cykelstien er at man vil gøre det mere trafiksikkert for de bløde trafikanter med de mange biler, der dagligt kører ind på centerområdet, så cykelisterne ser at de har vigepligt.

Mere fra TønderNYT