4 lokale FDFere er kommet med i Børnenes Rekordbog

4 lokale FDFere er kommet med i Børnenes Rekordbog

"hvad kan man lave på kredsens sommerlejr" tænkte Dina Tychsen og Henrik Kristensen, da de skulle planlægge årets sommerlejr for den gruppe FDFere de er ledere for. 

Inspirationen fandt de i Børnenes Rekordbog 2023 og endte med selv med at 4 fra deres gruppe nu bliver optaget i "Børnenes rekordbog 2024"

Temaet for sommerlejren i FDF kredsens hytte i Bredebro her i sommers var "Rekorder", som de 23 børn fra FDF Pilte gruppen (8-10 år) og tumlinge (6-8 år) skulle beskæftige sig med i løbet af sommerlejren. 

Det blev til en masse sjove konkurrencer fortæller Dina Tychsen til TønderNYT "Vi havde det sjovt og der var nogle skøre rekorder som eksempelvis hvor mange bamser kan man have i armene, eller hvor mange børn kan der ligge på et liggeunderlag? 

Vi prøvede også at lave en konkurrence om hvor mange børn kan der være i et to-mands telt, eller hvor mange strømper kan man få på en fod."

Desuden var der en konkurrence om at man skal forsøge at stable så mange mælkekasser som muligt i højden uden at nogen voksen hjælper til, fortæller lederen videre til TønderNYT. "Det var faktisk vores egen idé med at stable mælkekasser" fortæller Dina videre. "Det har ingen før sendt ind til "Børnenes Rekordbog", så vi er de første der har gjort forsøget".

De konkurrencer som Dina Tygesen fortæller om var der mange børn som synes at det var sjovt og de blev ved med at prøve og prøve for der gik helt konkurrence i det om de kunne slå nogle af de rekorder der er i "Børnenes Rekordbog 2023"

I løbet af sommerlejren i Bredebro i sommeren 2023 blev der slået 3 rekorder, som Dina Tygesen og Henrik Kristensen sendte ind til "Børnenes rekordbog" i håb om at de ville blive godkendt. 

Da der igen skulle forsøge at stable mælkekasser forsøgte Lærke Nielsen, Martin Nielsen, Aksel Trustrup og Mikkel Trustrup sig også helt uden hjælp fra de voksne. De er alle fra FDF Pilte gruppe. 

Efter deres forsøg var færdigt, kunne lederne og de voksne der var tilstede ved sommerlejren konstatere, at 4 kløveret havde sat en ny rekord i at bygge det højeste mælkekassetårn. Hele 17 mælkekasser oven på hinanden blev det til.

Det var en af de tre rekorder som blev sendt ind og den blev godkendt. Nu kan de fire kalde sig for rekordindehavere i "Børnenes Rekordbog 2024"

I den forgangende weekend har FDF været på julelejr med hele kredsen hvor 45 børn, unge og voksne var samlet, og her fik Lærke Nielsen, Martin Nielsen, Aksel Trustrup og Mikkel Trustrup udleveret diplomer fra "Børnenes Rekordbog", nu venter de bare på at få bogen udleveret. 

Samtidig kunne FDF lederne også på julelejren offentliggjorde at de fire børn var optaget. "Da vi begyndte at snakke om sommerlejer, væltede der sjove og gode minder frem fra lejeren. 🤗 dejligt med børn som deler dette fællesskab som vi har." fortæller Dina Tygesen også til TønderNYT.

Ifølge Saxo.com så er bogen klar til at blive udleveret fra den 7 november. I bogen vil der være masser af nye danske rekorder og skøre påfund i børnehøjde. Bogen er fyldt med fotografier og QR-koder til videoklip med nogle af de vildeste rekorder. 

Bogen indeholder masser af nye danske rekorder, der er sat af børn fra alle egne af landet og er fyldt med fotos af de flotte præstationer.  

 

Dina Tychsen FDF leder for piltegruppen sammen med Henrik Kristensen. Og det er også pilte børn som er med i rekord bogen.

Mere fra TønderNYT