Vi skaber det hele menneske Løgumkloster Friskole

Henrik Frandsen ser formentlig ud til at komme ind i Folketinget

Henrik Frandsen ser formentlig ud til at komme ind i Folketinget

Nu er exitpoll udsendt fra både DR og TV2. Begge steder viser at Socialdemokraterne og deres støttepartier mister flertallet

Udover at det nuværende regeringsparti og dens støttepartier så kan blå blok hellere ikke mønster et flertal i exit poll. 

DR og TV2 giver i deres exit poll blå blok 73 mandater. Derimod er de to landsdækkende TV-stationer uenige om hvor mange det nye parti Moderaterne, som har tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen som leder. DRs exit poll viser at Moderaterne vil få 17 mandater mens TV2 giver Moderaterne et færre mandat i Folketinget.

Dermed med min 16 mandater er Moderaternes spidskandidat i Sydjylland den tidligere Tønder borgmester Henrik Frandsen nærmest sikker på at blive valgt til Folketinget.

Folk er begyndt at dukke op på Tønder Rådhus

I anledning af valgaften har Tønder Rådhus åben, hvor folk er velkommen til at komme forbi og følge optællingen og stemningen som aftenen skrider frem

Som valgbestyrerne er færdige med optælling på de enkelte stemmesteder, kommer de fleste ind forbi rådhuset. 

Alle de opstillede Folketingskandidater er taget ind til København, hvor de er med til valgfester i de respektive partier.

Relateret artikler

Nu også med valgsektion på TønderNYT

Nu også med valgsektion på TønderNYT

Arrangementer i Tønder kommune