Velkommen til TønderNYT - din online medie om hvad der sker i Tønder kommune

TønderNYT så sin spæde start den 22. november 2021, hvor vi første gang slog vores facebookside op. Siden da kom vores webside version 1.0 op at køre.

Pr 31. august 2022 havde vi over en 4 ugers periode en rækkevidde for opslag på facebook på 20.031 personer med en opslagsinteraktion på 16.086. Vi har 26. september 2022 942 som har liket vores facebookside men mange flere følger siden kan vi se på de synes godt om på vores opslag. 

Med TønderNYT version 2.0 åbner vi nu op for at det også bliver muligt at annoncere på TønderNYTs platforme. 
TønderNYTs formål er at drive en online nyhedsmedie i Tønder kommune, hvor vi producerer artikler og anden form for nyhedsformidling. Vores vision er at levere gratis nyheder til alle, som gerne vil læse mere om hvad der sker i Tønder kommune. Missionen er at sikre lokal public-service i hele Tønder kommune.

På TønderNYT kan alle komme til orde, når vi kender pågældende identitet. Vi skelner ikke mellem høj og lav. Det eneste vi har som krav er at det ikke er i strid med straffelovens bestemmelser herunder at det ikke er injuriere og bagvaskelse. 

TønderNYT er uafhængig af politiske og økonomiske interesser

TønderNYT vil fra nu oktober 2022 kunne tilbyde en række standard bannerløsninger, men vi tilbyder også særlige placeringer som skaber god synlighed over for vores læsere

Vi tilbyder også sponseret artikler på webplatformen og med linket indhold på vores facebookside, der kan øge synligheden.

Kontakt redaktionen for yderligere 
Du er altid velkommen til at kontakte redaktionen på TønderNYT med ris, ros og forslag til historier ligesom vi også gerne modtager debatindlæg (max 1½ A4 side) samt når der er mærkedagemeddelelser. Har du kendskab til 112-hændelser er du også velkommen til at kontakte os om disse.

På redaktionen kan du også komme i dialog med os om din markedsføring vi kan hjælpe dig med overfor borgere i Tønder kommune. 

Image
Image

Du har forskellige muligheder for at kontakte TønderNYT

Skriv til os på redaktion@TonderNYT.dk eller ring / sms på 60896379. Du har også mulighed for at benytte kontaktformularen på denne side.

  • For at kunne levere nyheder, har vi tit brug for tips om hvad der foregår.
  • Hvis det drejer sig om uheld og andet hvor det skal gå stærkt med at komme frem til det der foregår så send helst en SMS til 60896379
  • Ved brug af kontaktformularen eller email ser vi den så hurtigt det er muligt, men forvent svartid op til 24 timer eller mindre
Her kan du komme i kontakt med os via denne kontaktformular. 

Hvis det er et debatindlæg skal vi kende din identitet, og det må ikke stride imod straffelovens bestemmelser det indhold der indsendes

Seneste nyheder

Chance to tell a story

Register to now and share your story with the world