Vi skaber det hele menneske Løgumkloster Friskole

Tønder Løbeklub træner til Royal Run i Aabenraa

Tønder Løbeklub træner til Royal Run i Aabenraa

Royal Run som afholdes hvert år i forskellige byer, kommer i år til blandt andet Aabenraa. 

Nu inviterer Tønder Løbeklub til at man kan træne sig op til at være med til Royal Run, som afholdes den 29. maj i 5 byer i Danmark

Hos Tønder Løbeklub vil man gerne have flere med til at løbe, og håber at nye løbere vil være med over de 12 uger hvor træningen til Royal Run sker. 

Målet med træningen er at man kan deltage på 5 km distancen, der er en af de tre distancer  - one mile, 5 km og 10 km, - som man kan tilmelde sig på til Royal Run. 

Aabenraa første gang på landkortet til Royal Run

Royal Run har tidligere blandt andet været afholdt i Sønderborg, hvor Kronprins Frederik også deltog. Han deltager også i Aabenraa, hvor han skal være med til at sætte løbet i gang med One mile. Derefter fortsætter Kronprinsen til Herning og slutter dagen af i København, som det også er traditionen for at han gør.

Da han var i Sønderborg var kongeskibet Danneborg ved kaj, og det kan der også være mulighed for at Kongehuset også gør ved Aabenraa havn i år, dog er dette endnu ikke meldt ud til pressen om dette sker. 

I Aabenraa er der plads til, at ALLE kan dyrke idræt. Hvad enten du er barn, ældre eller midt imellem, er Royal Run helt sikkert noget for dig.

One Mile-løbet er typisk for dem som kun kan klare en kort distance eller som har barnevogn, rollator eller kørestol med. Det så man også i Sønderborg

Starttider på dagen:

  • 10.45: One mile
    For alle grupper - både løb og gang
  • 12.15: 5 km
    For alle grupper - både løb og gang
  • 13.45: 10 km
    For alle grupper - både løb og gang

Arrangementer i Tønder kommune