Vi skaber det hele menneske Løgumkloster Friskole

Tegn et reklame-banner på TønderNYT

Tegn et reklame-banner på TønderNYT

Vidste du, at det er muligt at tegne en reklame-banner på TonderNYT.dk. 

Når du tegner en reklame-banner på TonderNYT.dk er du med til at støtte vores redaktionelle arbejde. TonderNYT.dk er reklamefinansieret, og jo flere reklamer vi har, jo mere kan vi lave af redaktionel arbejde.

Hvis du tegner dig for en reklame-banner for 12 måneder, får du disse ting med som bonus:

Udover vores artikler, så er vi igang med at etablere job og eventssystemer på TonderNYT.dk. Endvidere arbejder vi på tiltag som gør at det bliver endnu mere attraktivt at bruge TonderNYT.dk. både for lokale som tilflyttere og turister. Mere herom følger snart.

Reklame-banner

Du kan vælge mellem at tegne reklame-banner for 1 måned ad gangen hvor det koster 500,- kr pr måned eller du kan vælge at tegne for 12 måneder på en gang. Her koster det 4.500.- kr for 12 måneder, og du sparer 3 måneder

Hvis du vælger vores årspakke, så vil du også få adgang til at få lavet en sponseret artikel - værdi 2.000 kr, adgang til vores jobsystem, så du kan slå jobopslag op - værdi 1.000,- kr samt at du får adgang til vores eventsystem - værdi 300 kr.

Se nærmere om de enkelte bonus herunder

Sponseret artikel

Med en sponseret artikel, laver vi en artikel ud fra dine ønsker. Du fortæller os, hvad det er du gerne vil have at der skal skrives om, vi tager fotos såfremt at det er indenfor Tønder kommunes geografiske område. Ligeledes skriver vi artiklen incl. en korrektur, og vi sætter først artiklen på TonderNYT.dk når du har godkendt den. 

Artiklen vil også blive linket på vores facebookside, hvor den fastgøres i opslag i en måned. 

En sponseret artikel koster 2.000 kr

Jobsystem

Med vores jobsystem kan du opslå jobopslag op på TonderNYT.dk. Her vil potentielle jobansøgere kunne se dit opslagopslag. 

Der er adgang til at opslå op til 20 opslag årligt. Hvert opslag vil blive linket på Facebooksiden. Ønsker du flere opslag end 20 jobopslag så kontakt os for nærmere angående pris. 

Adgang til jobsystemet koster 1.000 kr for 12 måneder.

Jobsystemet går online senest 15. april 2023.

Eventsystem

Med vores store eventssytem kan du selv opslå events, arrrangementer op, hvor du selv kan styre deltagerantal, venteliste mm. Systemet sender PDF-kvittering / billetter til dem, som booker sig ind på dit events. 

Pt er det kun muligt at opslå gratis events på vores eventssystem, men vi arbejder på på sigt at det vil blive muligt også at lave betalte events på TonderNYT.dk hvortil deltagere kan betale direkte på systemet. 

Adgang til eventssystemet koster 300.- kr for 12 måneder og der er adgang til at opslå op til 20 events i denne pris. Har du flere events, så kontakt os for nærmere angående pris.

Eventsystemet går online senest 15. april 2023.

Alle priser er eksklusiv moms. 

 

 

 

Relateret artikler

TønderNYT åbner igen efter opdatering

TønderNYT åbner igen efter opdatering

Arrangementer i Tønder kommune