Vi skaber det hele menneske Løgumkloster Friskole

We are padel Tønder bliver igen på lokale hænder

We are padel Tønder bliver igen på lokale hænder

We are padel Tønder, som har været ejet af en kapitalfond bliver nu overtaget af lokale hænder igen

Det sker fra 1. april 23 hvor de 4 lokale iværksættere, Brian Hansen, Kurt Bucka, Frank Hoffmann og Sune Hofsted igen bliver ejere af We are Padel Tønder, som de tidligere har ejet. 

"Vi er meget glade for at vi igen kan blive ejere af Padel Club Tønder, som det fremover igen kommer til at hedde" fortæller Brian Hansen til TønderNYT.

Forhandlingerne mellem kapitalfonden og de kommende ejere har stået på siden efteråret i god ro og mag, hvor det var kapitalfonden som henvendte sig for at høre om der var interesse for at de tidligere ejere kunne tænke sig at være ejere igen. Det kunne de godt, for de følte at de ikke nåede alle de ting de gerne ville med Padel-centret, fortæller Brian Hansen videre til TønderNYT. 

Der vil komme nye tiltag, bla. træning og de vil have det sociale tilbage med nogle arrangementer, fortæller de nye ejere

Ligeledes glæder de sig til at isolere hallen. Der vil i løbet af foråret komme nyt tag på, og det vil blive beklædt indvendig med bla. troldtekt. Ligeledes får debrug for nogle gamle bolde, så der sættes kasser op hvor de samler dem ind i centeret.

Der kommer en ny hjemmeside snarest, som de nye ejere vil informere om  når den går i luften

 

Arrangementer i Tønder kommune