Vi skaber det hele menneske Løgumkloster Friskole

Helt ny type Sunset Boulevard restaurant som åbner i Tønder

Helt ny type Sunset Boulevard restaurant som åbner i Tønder

Sunset Boulevard er ikke meget for at komme ud med oplysninger om deres nye restaurant som de åbner i Tønder i foråret 2023. Men det bliver en helt ny type restaurant, som bliver deres første, der bygges i Tønder

Lidt af sløret på Sunset Boulevards nye restaurant, der skal bygges på hjørnet af Plantagevej / Bargumsvej i Tønder, bliver afsløret i et stillingsopslag, hvor der søges en restaurationschef. 

Her fortæller den danske fastfoodkæde, at der er tale om en helt særlig restaurant med fokus på kvalitet, hastighed og effektivitet, der bliver etablert i Tønder. Kæden fortæller også at firmaet er i rivende udvikling og leder efter medarbejdere til den nye type restaurant.

Første slags restaurant bliver etableret i Tønder

Faktisk så er det Sunset Boulevards første Grab'n'Go restaurant. Restauranten bliver på bare 48 m2 og tilbyder et udvalg af de velkendte produkter fra deres menukort.

Med de 48 m2 bliver det en noget mindre Sunset Boulevard restaurant end hvad man kender fra andre steder, eksempelvis ved butikcenter Esbjerg Nord. 

Sunset Boulevard har haft afprøvet det nye restaurant koncept med en prøveindretning i Svendborg der blev igangsat i september 2022.

På direktør for Sunset Boulevard Jens Broch LinkedIn profil skriver han blandt andet om det nye koncept. 

"Forestil dig alt det, du kender: Frisklavet mad, god service, en urokkelig kærlighed til de rigtige råvarer, og en evig hungren efter at ramme den perfekte balance mellem effektivitet og kvalitet. Kog det ned til en 48 kvm2  stilren enhed og tilsæt så en favnfuld gå-på-mod og et nip dristighed, - ja, så har du Sunset Grab’nGo.
 
Vores Sunset Grab’nGo-restaurant er en semimobil enhed, udviklet med afsæt i gæsternes ønske om øget digitalisering og en stigende lyst til frisklavet take away. Og selvom maden altid vil være det vigtigste for os, tror vi på, at de nye rammer vil være med til at skabe en ny og spændende oplevelse, som tjekker ind i ét stigende behov hos danskerne – nemlig convenience."
 
Key facts:
➡48 kvm2
➡Take away only
➡ Onlinebestilling via app eller selvbetjeningsenheder
➡ SunsetToGo: Frisklavet mad leveret direkte ud i din bil
🌱Bæredygtig vertical farming sikrer friske og lokalt dyrkede krydderurter
♻ Græs på taget og udendørs møbler af genbrugsplast

Artikelfotoet er fra LinkedIn-opslaget med deres Svendborg restaurant som også kan forventes at det er den samme som bliver bygget i Tønder.

 

 

 

Arrangementer i Tønder kommune