Stadig lidt billetter tilbage til Kandis koncerten i Bredebro fredag aften

Stadig lidt billetter tilbage til Kandis koncerten i Bredebro fredag aften

Fredag aften spiller Kandis op til dans i Bredebro idrætscenter. Der er stadig lidt billetter tilbage til koncerten med det kendte danseband. 

Er du lige så vild med hotdog og Kandis som mange andre, så er muligheden for at komme til koncert med Kandis lørdag aften, hvor der er fri hotdogbar.

Kl 19.00 åbner dørerne og Kandis egen DJ spiller op til dans. Derefter går Kandis på scenen, hvor de optræder fra kl 21-01

Med over 220 jobs om året må man sige, at Kandis har tæt kontakt til sit publikum. ”Det har altid betydet meget for mig, at vi er i nær kontakt med vores fans og det publikum vi spiller for. Vi kommer altid i god tid ud på jobbet og tager os rigtig god tid til at tale med folk både før og efter koncerterne” siger Johnny Hansen, der sidste år fejrede 25 års jubilæum. 

Aftenens menu består spis alt hvad du kan i pølsevognene hele aften. uden ekstra omkostninger.

KANDIS er i 2023 mere aktuelle end nogensinde før. I løbet af efteråret 2021 har KANDIS haft premiere på deres biograffilm ”Kandis for Livet”, som har fået fantastiske 5-stjernede anmeldelser overalt i den skrevne danske presse og med over 70 solgte sale i de danske biografer, er filmen en kæmpe succes og en stor oplevelse for den store fanskare, som følger KANDIS. Det har ligeledes givet KANDIS mange gange landsdækkende TV-optræden på både DR TV og TV2 i
2021, hvor de har optrådt med bl.a. soundtracket fra filmen og nogle af deres mange andre store hits.

KANDIS er ligeledes aktuelle med deres nyeste album KANDIS 21, som blev udgivet i november måned 2021. Om dette album fortæller Johnny Hansen: ”Det har været som at gå fra ”asken til ilden” – efter en lang periode uden koncerter og livejobs på grund af corona, har vi virkelig fået travlt. Der er hen over sensommeren væltet ind med livejobs – både med Kandis men også solojobs. Der har ophobet sig et stort behov for at komme ud og blive underholdt, og det er vi jo rigtig glade for. Samtidig har jeg skulle være med i processen omkring vores nye biograffilm, hvor der bl.a. er lavet rigtig meget promotion i hele landet. Men der er heldigvis også blevet tid til at lave vores årlige CD-udgivelse – og det er jeg rigtig glad for”.

Med alle disse positive ting tager Danmarks populæreste danseorkester KANDIS i 2023 hul på endnu en sæson. For 34. år i træk kører tour bussen rundt i det ganske land for at underholde ved diverse hal arrangementer og hoteller, kroer mv. i hele vinter og efterårs perioden. Hele forårssæsonen og sommeren er det de store markedsfester og byfester der står for tur med besøg af KANDIS. Indimellem er der også udenlandske arrangører i både Sverige og Tyskland, som
sender bud efter Danmarks populæreste orkester.

Alle steder tegner der sig det samme billede med udsolgte huse og mange begejstrede fans, som nyder KANDIS’ populære musik og som gør folk glade. Derfor kan man roligt sige, at KANDIS lever op til deres motto om at ”være rejsende i livsglæde”. Så pas på for KANDIS’ musik og smittende livsglæde er noget man kan blive musikalsk afhængig af, fest og glæde bliver man heldigvis aldrig træt af og det er KANDIS den bedste musikalske garant for.