Lasse Vestergaard og Rombisanse kommer til Esbjerg snart med deres show

Lasse Vestergaard og Rombisanse kommer til Esbjerg snart med deres show

Nåede du ikke at spille mod Lasse Vestergaard, da han sidste år i efterårsferien gæstede Schweizerhalle, så har du mulighed nu for at forsøge igen. 

Dog bliver det i Esbjerg. Her har den kendte Esbjerg Youtuber taget sine gode venner RobinSamse med i det show de turnerer rundt med.

Os mod jer – med RobinSamse og Lasse Vestergaard

Sådan kalder de kendte YouTube stjerner Lasse Vestergaard og parret Robin og Samrita deres show. 
 
Nu er det nået til Musikhuset Esbjerg, hvor de har deres show den 31. marts kl 17.00. 
 
Det er et nyt interaktivt gameshow, som de vender tilbage med. Lasse Vestergaard prøvede noget tilsvarende, som du kan læse om i denne artikel vi tidligere har lavet da han besøgte Schweizerhalle
 
Her kæmpede Lasse Vestergaard på egen hånd med publikum i et gammel PS1 spil, hvor publikum vandt i allersidste sæt. 
 
Nu har den kendte "Lasse med Hatten" stjerne taget sine venner med i kampen og nu skal publikum kæmpe med disse tre youtubestjerner i det nye interaktive gameshow OS MOD JER

29-årige Robin Madsen, 27-årige Samrita Kaur og 27-årige Lasse Vestergaard står sammen om nogle af Danmarks mest populære YouTube-kanaler, der tilsammen har mere end 300 millioner videovisninger og 400.000 abonnenter. De har med deres charme, nørdede personligheder og højlydte grin i årevis underholdt et publikum med deres tusindvis af danske videoer.

Bølgerne gik højt tidligere under deres udsolgte shows, hvor tusindvis af ivrige fans dystede mod hinanden – men hvordan kommer det til at gå denne gang, når hele salen skal dyste DIREKTE imod de store youtubere på scenen?

Robin, Samrita og Lasse vil tilsammen bruge al deres erfaring, humor og store energi kendt fra deres YouTube-kanaler til at give publikum kamp til stregen med den helt nye, unikke forestilling. Har DU hvad det kræver for at vinde imod RobinSamse og Lasse Vestergaard, når du skal samarbejde med de andre publikummer i Musikhuset Esbjerg.

”Det er os mod jer – og der kan kun være én vinder,” siger RobinSamse og Lasse Vestergaard.

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart den 31. marts 2023
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

Billetter og mere info kan ses på dette link