Vi skaber det hele menneske Løgumkloster Friskole

Kommende events og aktiviteter i Tønder kommune

BOWIE Tribute giver den 21. januar 2023 sin første koncert i Sønderjylland

Sponseret reklame (skrevet udfra TønderNYTs manifest)

Den 21. januar 2023 giver BOWIE tribute bandet sin første koncert i Sønderjylland. Det sker i Schweizerhalle i Tønder

Videoen her vises en smagspørve på bandet skønne fortolkninger af David Bowies skønne musik.

BOWIE Tribute band spiller oftest for fulde huse i København og på Sjælland hvor de er meget kendt for deres versioner af David Bowies musik, hvor de hylder den store musikproduktion Bowie havde. 

Køb billet her til BOWIE tribute koncert

den 21. januar 2023 kl 20.00 i Schweizerhalle

The BOWIE tribute band leverer en fantastisk oplevelse med forsanger Michael Bjørn i spidsen. Michael Bjørn må have stået foran spejlet i timevis for at indleve hvordan David Bowie optrådte.

Har du ikke hørt denne band endnu, så er der smagsprøve på noget af den musik bandet spiller i den video, som du kan se øverst i denne artikel. 

Du kan finde andre videoer med bandet - hvis du trykker her (åbner i nyt vindue)

Men det vi hører er, at man skal opleve BOWIE tribute bandet, da koncerterne er fyldt med fest, energi og glæde, så man kommer igen og igen for at høre dem spille.

Cover-band som leverer en storslået hyldest til David Bowie

Med de klip fra bandets videoer som TønderNYT har set, er der flere gange svært at høre forskel på David Bowie og tribute bandets versioner.

Det er med nerve og stor indlevelse sangene fra David Bowies femte album fremføres, så det vil blive en minderig aften for de fremmødte.

Bandet spiller til koncerten numre fra pladen Ziggy Stardust såvel som et udvalg af Bowies største sange

Har man endnu ikke oplevet BOWIE tribute så er der små udpluk videoer på bandets webside, hvor det er muligt at se hvad det er man kan opleve i Tønder Kulturhus / Schweizerhalle den 21. januar 2023 kl 20.00

Musikmagasinet GAFFA skriver:
”Forsanger Michael Saxe Bjørn får et naturligt fokus, for her er det HAM, ”som er” Bowie – eller noget, der ligner. Det bliver gjort så fint, nogen gange ligefrem underspillet, og med dyb respekt for det foreliggende materiale. Ind i mellem kunne et par lukkede øjne godt snyde, for ”er det ikke…?” Det må have krævet timer alene på badeværelset for at få stemmen så tæt op ad Bowies unikke vokal ”

Artikel fortsættes under foto

Ofte nærmest udsolgte koncertsteder

Det er ikke uden grund at BOWIE tribute ofte spiller for nærmest udsolgte koncertsteder, da bandet er meget populært hos dem, der gæster deres koncerter. Folk kommer nemlig igen og igen for at høre dette coverband

Der er stadig pladser til koncerten den 21. januar kl 20, og du kan købe den her 

Køb billet her til BOWIE tribute koncert

den 21. januar 2023 kl 20.00 i Schweizerhalle

Et band som BOWIE tribute skal naturligvis opleves stående så man kan danse rundt og nyde den storslået fremføring af de mange kendte numre som David Bowie producerede, da han levede.

PS! Der er god adgang for kørestolsbrugere og dårligt gående, samt ledsagerkortordning. Forhør næmere angående dette hos koncertarrangøren Musikbooking.dk