1800 hotdogs røg over disken ved Kandis koncert fredag aften

1800 hotdogs røg over disken ved Kandis koncert fredag aften

Der var tryk på både i Bredebro Idrætscenter, hvor Kandis spillede op til 4 timers koncert og i de to pølsevogne der var hyret ind til lejligheden

Fredag aften hyggede 300 gæster sig ved Kandis og Hotdogfestivalen i Bredebro. 

Allerede fra start inden Kandis gik på scenen kl 21.00, var der 2 timers underholdning med Kandis's egen DJ,

Her underholdte Kandis de mange gæster med de mange hits, som de er kendt for. Ligeledes blev der spillet mange af de kendte hits fra danske musikere. Det trak mange ud på dansegulvet. 

Der var også de kendte hits, der trak folk ud i de store futtog og selvfølgelig også Tørfisk's VLTJ, der fik folk til at danse med på den. Du kan se video derfra i vores lille TIK TOK video fra VLTJsangen ved at klikke her

Artikel fortsætter under foto

1800 hotdogs over disken

Arrangementet fredag aften var et nyt koncept, som hed Hotdogfestival. Her var menuen Hotdogs, så mange som folk kunne spise. 

Mens folk blev varmet op til koncerten, var der også mange som også ville have noget at spise. Derfor var der stor kø ude foran de to pølsevogne som langede de mange hotdogs over disken. 

I starten måtte der stå 3 mand i hver pølsevogn for at producere de mange hotdogs som blev fortærret, men alligevel opstod der en kø på ca 30 minutter. 

TønderNYT talte med en af pølsemændene bagefter, da der var blevet mere stille i omsætningen af hotdogs. Han fortalte, at der var nogle som bestilte 8 hotdogs på en gang. 

En af dem, der kom mens vi stod og talte, skulle have sin 11. hotdogs. 

Da det gik hurtigst til, hvor der var ventekø, prøvesmagte TønderNYT også en hotdogs. Den var ikke særlig varm, men smagte godt. Efterfølgende prøvesmagte vi også en hotdog da der var stille i pølsevognen, og her var både pølse og hotdog varm da vi smagte den. 

Artikel fortsætter under foto

Små shots var drukket meget

Til de mange hotdogs der blev fortærret var der også drikkevarer. Her blev især de små shots meget drukket meget. På to af bordene blev der drukket så meget at de tomme flasker blev lavet til lange ranker. Begge ranker rakte til begge de to lange borde. 

Nogle af gæsterne synes at det kunne være sjovt at vise vores læsere på TønderNYT hvordan de havde lavet en af de lange shots ranker, som du kan se herunder.

Artikel fortsætter under foto

Kandis og Johnny kommer til Tønder og Skærbæk to gange i de kommende måneder

Den 23. marts 2023 kl 19.00 kommer Johnny fra Kandis til Schweizerhalle. Her fortæller Johnny i et musikalsk talkshow om hidtil ufortalte røverhistorier fra landevejen og alle de sjove anekdoter der har hobet sig op fra tourbussen igennem de 40 år Johnny har været på landevejen.

Hver 10. dansker har set den populære dokumentar "Kandis for livet" som blev sendt på DR1 i februar 2022.

Billetter til Johnny på Schweizerhalle kan købes via dette link

Kort efter den 14. april kommer Johnny så sammen med sit orkester Kandis til Skærbæk, hvor Skærbækcentrets støtteforening har en koncert med Kandis. Billetter kan købes til denne koncert i Skærbæk, hvor der også er spisning til via dette link

Johnny fra Kandis kommer til Schweizerhalle i marts 2023