DGI flytter fra vandkanten til landmidten

DGI flytter fra vandkanten til landmidten

Siden 2016 har DGI Sønderjylland haft til huse lige ud til Aabenraa fjord på kystvejen. Men fra 1. januar 2025 flytter de til mere plads midt inde i landsdelen.

"Nu er tiden kommet til nye og mere moderne faciliteter med et ønske om muligheder, der rummer langt mere end kontorfaciliteter, og de muligheder har Brundtlandparken". Det fortæller DGI selv på deres webside.

Her fortæller DGI Sønderjyllands formand Hanne Lene Haugaard også "Her får vi et hjemsted, som udstråler den moderne tid, vi er i. Et sted, hvor der er plads til bevægelse, plads til at tænke ud af boksen, til at arbejde innovativt og vigtigst af alt, vi får plads til at invitere vores foreninger og frivillige ind til kreative processer med vores dygtige medarbejdere” og tilføjer ”Huset skal summe af aktivitet, bevægelse, begejstring og afspejle vores DNA i nogle gode rammer, hvor vi også kan holde arrangementer som f.eks. vores årsmøde og kursusaktivitet. Den indpakning lever 100% op til dét værdigrundlag, vi står for i DGI og det synes vi, at faciliteten her kan.”

Borgmester glad for at DGI Sønderjylland kommer til Tønder kommune

Det er en meget glad borgmester for Tønder Kommune, som ser stort potentiale for at skabe synergier med det nye Toftlund Sport og Fritidscenter. Her er arbejdet igang med at skabe et topmodernet idrætscenter i fuld gang

”DGI's beslutning om at slå sig ned her understøtter vores stærke fokus på fællesskab, sundhed og et aktivt forenings- og fritidsliv for alle borgere i kommunen. Jeg glæder mig til at følge det forhåbentligt tætte samarbejde, som helt sikkert har potentiale til at løfte idræts- og foreningslivet til nye højder i Tønder Kommune,” slutter han.  

De kommende lokaler for DGI er på små 2000 m2

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT