Flotte donationer styrker Løgumkloster Frivillige Brandværn

Flotte donationer styrker Løgumkloster Frivillige Brandværn

Løgumkloster Frivillige Brandværn har haft en travl og begivenhedsrig tid med flere generøse donationer, der vil forbedre deres udstyr og arbejdsmiljø betydeligt.

Donationerne på sammenlagt 85.000 kr går til mere udstyr og bedre arbejdsmiljø.

Fredag aften den 6. september 24 deltog brandværnet i årsmødet for det sønderjyske frivillige brandværnforbund, afholdt hos Skodborg Frivillige Brandværn. Under mødet blev det annonceret, at Forsia Forsikring (tidligere kendt som Sønderjysk Forsikring) har doneret 25.000 kr. til Løgumkloster Frivillige Brandværn. Denne donation vil blandt andet blive brugt til nye redningshjelme. Brandværnet udtrykker deres dybfølte taknemmelighed for denne generøse støtte.

Endnu en fond har også valgt at støtte brandværnet. Simon Spies Fond har doneret 10.000 kr., hvilket vil bidrage til at forbedre arbejdsmiljøet og udstyret yderligere. Brandværnet sender en stor tak til Simon Spies Fond for deres venlighed.

Tidligere i august 24 har Sydbank doneret 50.000 kr. til brandværnet. Disse midler er allerede blevet brugt til at anskaffe en batteridrevet overtryksventilator, som har vist sig at være uvurderlig ved de seneste to husbrande, brandværnet har været kaldt ud til. Brandværnet takker Sydbank for deres generøse donation, som har forbedret deres evne til at håndtere brande effektivt.

Disse donationer er afgørende for at sikre, at Løgumkloster Frivillige Brandværn kan fortsætte deres vigtige arbejde med at beskytte lokalsamfundet. Brandværnet er dybt taknemmelige for den støtte, de har modtaget, og ser frem til at fortsætte deres arbejde med forbedret udstyr og arbejdsmiljø.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT