Derfor blev TønderNYT etableret

TønderNYT så sin spæde start den 22. november 2021, hvor vi første gang slog vores facebookside op. Siden da kom vores webside version 1.0 op at køre.

Baggrunden for at vi ville etablere TønderNYT er, at der var en del artikler vi gerne ville kunne skrive, men som ikke hører til Reklamesoejle.dk. Reklamesoejle.dk er en webbaseret reklameplads. 

Pr 31. august 2022 havde vi over en 4 ugers periode en rækkevidde for opslag på facebook på 20.031 personer med en opslagsinteraktion på 16.086. 

Vi har 26. september 2022 942 som har liket vores facebookside men mange flere følger siden kan vi se på de synes godt om på vores opslag. 

Med TønderNYT version 2.0 åbner vi nu op for at det også bliver muligt at annoncere på TønderNYTs platforme. 

På TønderNYT kan alle komme til orde, når vi kender pågældende identitet. Vi skelner ikke mellem høj og lav. Det eneste vi har som krav er at det ikke er i strid med straffelovens bestemmelser herunder at det ikke er injuriere og bagvaskelse. 

TønderNYT er ikke et talerør for redaktøren, selvom en fakeprofil påstod dette blot 3 dage efter at TønderNYT var gået online. At denne fakeprofil så er fortsat med chikane af groveste karakter og bagvaskelse mod redaktøren og dennes familie, har vi indtil nu undladt at skrive om på TønderNYT. Vi kender med 99% sikkerhed denne fakeprofils identitet

Image
Image

Du har forskellige muligheder for at kontakte TønderNYT

Skriv til os på redaktion@TonderNYT.dk eller ring / sms på 60896379. Du har også mulighed for at benytte kontaktformularen på denne side.

  • For at kunne levere nyheder, har vi tit brug for tips om hvad der foregår.
  • Hvis det drejer sig om uheld og andet hvor det skal gå stærkt med at komme frem til det der foregår så send helst en SMS til 60896379
  • Ved brug af kontaktformularen eller email ser vi den så hurtigt det er muligt, men forvent svartid op til 24 timer eller mindre
Her kan du komme i kontakt med os via denne kontaktformular. 

Hvis det er et debatindlæg skal vi kende din identitet, og det må ikke stride imod straffelovens bestemmelser det indhold der indsendes

Seneste nyheder

Chance to tell a story

Register to now and share your story with the world