Vi skaber det hele menneske Løgumkloster Friskole

Bjælkehytte ved Høllevang nedbrandt i nat

Bjælkehytte ved Høllevang nedbrandt i nat

Der skulle gå mindre end 3 timer før årets første brand som Toftlund frivillige brandværn måtte rykke ud til. Her lød meldingen om at bjælkehytte brænder.

Det oplyser Toftlund Frivillige brandværn på deres facebookside.

Her fortæller Camilla Juul "Det er den fine hytte ved kælkebakken . Vi så branden da vi kom hjem fra nytårsfest Vi var bange for at det var et hus på høllevang, for vi kunne bare se en masse flammer og ingen blå blink, så Søren løb på stien for at kigge og fik ringet til brandvæsnet og så så at det var hytten ved kælkebakken"

Der er en del borgere fra Toftlund som er meget kede af at shelteren er brand. En af dem er Jan Fogh som skriver på facebookside "Øv hvor bliver jeg trist over at se det, uagtet at man ikke ved hvordan det er sket, det store arbejde der er lavet der - trist " 

Svend Frehr Sørensen opfordrer dem der har gjort dette, til at de skal have mod og mandsmod til vedgå hvad der er sket, og stå til ansvar for hvad de har gjort, det kan jo være et uheld?

Her supplerer Casper UlfhedinnTandrup at der er tungt når der er brugt tid på at gøre noget godt for andre, at der så er nogen som bare frarøver andres deres fremtidige hyggelige stunder i den hytte

Artiklen fortsætter under fotoet

Toftlund Udviklingsråd er meget kede af at vågne op og starte året med en trist nyhed om at deres hytte ved Kælkebakken brændte ned i nat. 

Her fortæller de på deres facebookside "Vi ved desværre ikke årsagen endnu, men går ud fra, at det sandsynligvis har noget med fyrværkeri at gøre. Hvis der er nogen, der ligger inde med mere information, må I gerne dele det med os.

Det ser ikke ud til, at vi har en forsikring, der dækker det desværre. I vil høre mere fra os, så snart vi selv får mere at vide. Politiet har lovet at ringe til os kl. 23.00 i aften, fortæller de videre i deres opslag

Samtidig opfordrer Toftlund Udviklingsråd til at man står sammen som by for at sikre sig at sådan noget ikke sker igen i Toftlund. Ingen kæde er stærkere end det svageste led.

 

 

Arrangementer i Tønder kommune